Nærum Gymnasium – en verden fuld af muligheder

Af Nicolai Klindt    

At vælge gymnasium kan nogle gange være et svært valg. Mange gør deres overvejelser, før de foretager valget om videre undervisning efter folkeskolen. Alle gymnasiale uddannelser er kendt for noget specielt og har deres rygter. Nærum er kendt for meget, men vigtigst er at vide, at der er plads til alle.

Uanset hvem du er, vil der altid være en ven at finde på Nærum Gymnasium. Der vil altid være en linje, som passer lige netop dig, for med sine 14 studieretninger er Nærum Gymnasium nemlig et meget alsidigt studiested.

På Nærum Gymnasium finder man desuden en god og sund kantine. Dette er vigtigt, for det kræver en sund og varieret kost, hvis man skal have fuldt udbytte af undervisningen. Hvis man en gang imellem skulle blive træt af, hvad kantinen kan tilbyde, har Nærum Hovedgade tre pizzeriaer, som ligger i skarp konkurrence, og derfor er man sikret meget billige priser for en aldeles anbefalelsesværdig dürümrulle med kebab.

Nærum Gymnasium er et nyt gymnasium, som lige er fyldt 10 år. Dette betyder, at alle toiletter er i super god stand (vigtigt for mange). Alle klasseværelser er udstyret med moderne redskaber, som er nyttigt værktøj til en undervisning af høj kvalitet.

Nærum Gymnasium er et gymnasium med plads til alle. Så hvis man går og overvejer, hvilket gymnasium man skal vælge, så lyder meldingen herfra:

Vælg Nærum!

 

Skriv en kommentar